BÅTAR

ALUCAT- katamaranbåtar har utvecklats och testats för en ny typ av båtinnovation sedan 2003 under förändrade förhållanden och användningsområden. ALUCAT flerfunktionsbåtar har utvecklats av tävlingsförare och experter för olika användargrupper. Under utvecklingen har det varit med sakkunniga båtexperter och olika organisationer.

Alucat-katamaranen är ledare i sin klass och dess internationellt patenterade design garanterar oöverträffad prestanda i alla dess storlekar.

 

ALUCAT®

Företagets målsättning är att erbjuda en säker, stabil och ekonomisk båtliv i alla användargrupper med yrkeskunnig kvalitet.

ALUCAT är finsk högkvalitets produkt som passar idealisk för internationellt vatten. Företagets forsknings- och undersökningsverksamhet är baserad på noggrann testning och användarerfarenhets analysering runt om i världen. Alucats hållbara utveckling framhålls av 100% återvinningsbarhet av det använda materialet och den pantenterade katamaranskrovade båten har där med bättre energiekonomi än hos konkurrenterna. I Alucat båtarnas planering, tillverkning och användning är utgångspunkten alltid att använda den senaste teknologin för att miljöpåverkan skall minimeras.

Alucat planeras alltid främst för yrkesbruk och tillverkas enligt yrkes standarder. Detta innebär garanterad hållbarhet och högklassig kvalitet för användaren.

ALUCAT® is SAFE
In real life, it means Stability, Area, Flexibility and Economy.
– That you´d return home –